Veikkausliigan otteluohjelmaa tarkastettiin – pieniä muutoksia

0000-veikkausliiga

Veikkausliigan otteluohjelmaan on tehty tarkistuksia kenttäolosuhteista seuranneiden ottelusiirtojen johdosta.

Veikkausliigan otteluohjelmaan on tehty joitakin tarkistuksia Vaasan ja Tampereen kenttäolosuhteista johtuen.

Torstailta 14.4. siirretty VPS – Ilves pelataan tiistaina 28.6. kello 18.30. Sunnuntailta 17.4. siirretty Ilves – RoPS pelataan keskiviikkona 24.8. kello 18.30. Seurauksena jälkimmäisestä perjantaina 26.8. pelattavaksi suunniteltu FC Inter – Ilves siirtyy pelattavaksi lauantaina 27.8. kello 16.00.

Myös yhden ottelun alkamisaikaa on tarkistettu. Perjantaina 8.7. pelattava VPS – FC Lahti potkaistaan käyntiin kello 19.30 Wasa Footballcupin kanssa tehtävän junioriyhteistyön johdosta.

– Uskon että ottelusiirrot ovat tämän kevään osalta tässä. Ensi vuonna tilannetta helpottavat Seinäjoelle ja Vaasaan valmistuvat uudet stadionit, jotka on varustettu tekonurmilla. Hyvä uutinen oli myös Tammelan stadionhankkeen nytkähtäminen eteenpäin tällä viikolla. Kenties myös Lahden osalta kuulemme hyviä uutisia jossain vaiheessa, kommentoi Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Veikkausliigan otteluohjelma löytyy Veikkausliiga.comin Ottelut-sivulta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here