Veikkausliigan loppusarjat pyritään pelaamaan – takarajana 30. marraskuuta

Veikkausliiga tiedotti keskiviikkona, että se pyrkii pelaamaan loppusarjat asetetun tavoitteen mukaisesti.

Karanteeneista aiheutuneiden ottelusiirtojen vuoksi tämä edellyttää loppusarjojen päätöspäivän takarajan siirtämistä nykyisestä 22.11. marraskuun viimeiseen päivään, eli 30.11. saakka. Nykyinen päätösaika on määritetty Palloliiton kansallisen kilpailutoiminnan säännöissä ja määräyksissä. Tämän vuoksi Veikkausliigan hallitus tekee esityksen aikajänteen pidentämisestä Palloliiton hallitukselle, joka päättää asiasta illalla 29.10.

Loppusarjojen pelaaminen on ehdollinen. Veikkausliigan hallitus teki päätöksen, että mikäli Palloliitto ei pidennä loppusarjojen takarajaa marraskuun loppuun asti, niin Veikkausliiga päättyy runkosarjan jälkeen. Runkosarjan päätöskierros on merkitty pelattavaksi keskiviikkona 4.11.

Jos loppusarjoja ei mahdollisista ottelusiirroista johtuen voida pelata 30.11. mennessä, niin lopulliseen sarjataulukkoon lasketaan pisteet siihen asti pelatuista täysistä ottelukierroksista.

Lähde: Veikkausliiga

— —
KATSO MYÖS: Video: Hamburger-hyökkääjä tuulettaa voittomaalia – törmää kulmalippuun ja teloo eturistisiteensä

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here