Veikkaa illan Mestarien liiga -otteluita riskittömästi

liverpool

Mestarien liigan alkulohkojen jännittävät viimeiset kierrokset pelataan tänään tiistaina ja huomenna keskiviikkona. Vedonlyöntiyhtiö Coolbet tarjoaa kaikille asiakkailleen riskittömän 10 € vedon illan kierrokselle.

Mestarien liigan alkulohkoista etenee jatkoon yhteensä 16 joukkuetta, joista 12 on jo selvillä ennen viimeistä ottelukierrosta. Jäljellä olevista 4 jatkopaikasta kamppailee vielä 7 joukkuetta. Jatkopaikkojen kannalta tiistain mielenkiintoisimmat ottelut ovat B-lohkon Barcelona – Tottenham ja Inter Milan – PSV sekä C-lohkon Liverpool – Napoli ja Crvena zvezda – PSG.

B-lohkossa PSG:n odotetaan voittavan Crvena zvezdan helposti ja nappaavan näin lohkon toisen jatkopaikan. Tällöin Liverpool tarvitsee Napolia vastaan voiton joko maalein 1-0 tai vähintään kahdella maalilla. Jos Liverpool ei tähän kykene, menee Napoli PSG:n seuraksi pudotuspeleihin. Vaikka PSG joutuisikin yllättäen vaikeuksiin Serbiassa, Liverpool tarvitsee illan ottelusta joka tapauksessa voiton.

Katso markkinoiden parhaat kertoimet illan otteluihin!

C-lohkossa Barcelona on jo varmistanut lohkovoiton ja PSV jää joka tapauksessa lohkon jumboksi. Toisesta jatkopaikasta taistelevat vielä Inter ja Tottenham. Tottenham on tällä hetkellä jatkopaikassa kiinni keskinäisissä otteluissa tehtyjen vierasmaaliensa turvin. Inter on kuitenkin kotonaan suursuosikki PSV:tä vastaan, joten lontoolaiset tarvitsevat todennäköisesti kaikki 3 pistettä mukaansa Camp Noulta.

Näin lyöt illan kierrokselle 10 € riskittömän vedon:

Tarjous on voimassa sekä Coolbetin uusille että nykyisille asiakkaille.

  1. Kirjaudu/Rekisteröidy Coolbetille
  2. Osallistu Coolbetin Joulukalenteriin
  3. Tee vähintään 10 € talletus käyttämällä bonuskoodia: UCL10, niin saat 10 € riskittömän vedon Mestarien liigaan
  4. Lisää haluamasi kohteet vetokupongille Vedonlyönnin valikon kohdasta: “Riskitön veto”
  5. Klikkaa kohteiden valitsemisen jälkeen vetokupongilta “Käytä riskitön veto” -laatikkoa ja aseta veto
  6. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin aina 10 € asti. Panoksen palautuksella ei ole kierrätysvaatimuksia

LYÖ RISKITÖN VETO


Katso video: Lucas Dignen upea vaparimaali

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here