Varovaisen innokasta pelailua eurooppalaiseen futikseen

Elokuu… kohta taas mennään sen olennaisimman eli pallon perässä ilman sen suurempia väliliikkeitä. Loppukesä on tuonut mukanaan muutamia mielenkiintoisia pelaajasiirtoja, ja muun muassa niiden valossa isken sisään panostuksia. 

Mestarien liigan voittaja? 

Niin… Messin PSG-siirto alkaa olla naulausta vailla, ja tämä näkyy myös Mestarien liigan voittajakertoimissa. Viime keväänä välieriin jämähtänyt pariisilaisryhmä on saamassa kasaan pelottavan yläkerran, ja nyt kaikki onkin enää paljon parjatuista kemioista kiinni. Yksi kysymys lienee myös se, meneekö ykköstähteyttä vaativan Neymarin mahdollinen varjoonjäänti sittenkin kiukuttelun puolelle. 

PSG:n Mestarien liigan voitto kelpasi tällä erää kertoimella 4,40. Numerosarja kipittelee juuri hieman alaspäin. 

Young Boys – CFR Cluj

Tiistaisessa Mestarien liigan karsintaviidakossa nähdään mielenkiintoinen myräkkä, kun ensimmäisessä osaottelussa 1-1 tasatulokseen venyneet ryhmät hakevat tosimielellä jatkoonmenijää. 

Romanialaisryhmä nappasi kotikentällään ensimmäisessä kohtaamisessa aikaisen johtoaseman, mutta Young Boys tasoitti ottelun lisäajalla ansaitusti. Jo ensimmäistä vääntöä hallinnut sveitsiläispoppoo pääsee nyt kotiareenalleen tekonurmelle, ja omissa papereissani matsissa on yksi ainoa suosikki. 

Hyökkäyspään taituri Nsame on ollut sivussa koko alkukauden, mikä lienee hieman vaikuttanut maalintekovoimaan. Joukkue on pelannut ailahtelevasti, mutta toki kierrättänytkin hieman. Tänään sitten punnitaan meisseleitä kunnolla. 

Cluj pääsee matsiin kutakuinkin parhaallaan. Hyökkääjä Alibec joutui poistumaan kentältä ensimmäisessä osaottelussa kolhun takia ja saattaa olla sivussa illan ottelusta. 

Aasialainen tasoitusveto Young Boys ah -1 tämänhetkisellä kertoimella 2,00 kelpaa mukavasti lapulle. Itse napsaisin ryhmää jo aiemmin pienemmällä kertoimella 1,82.

Myös Shakhtar Donetsk kiinnostaa, mutten ole vielä aivan varma kiinnostuksen riittävyydestä. 

Lisää kertoimia tästä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän