Värikästä palloilua Madridissa

Tiistaina mennään, kun viime kevään Mestarien liigan välieräkikkailu Real Madrid-Manchester City saa uusintansa. Viime keväänä finaaliin ja aina mestaruuteen asti eteni Real Madrid, mutta millainen mahtaakaan olla tilanne tällä kertaa, kun vireeltään maailman tämän hetken kiistaton seurajoukkueykkönen Manchester City hakee revanssiaan? Toisaalta, jos joku ryhmä pystyy juuri nyt Cityn haastamaan, se on rutinoitunut Real Madrid. 

Real Madrid – Manchester City

Enemmän tai vähemmän mielenkiintoisia maalintekopaikkoja tullaan varmasti Ancelottin sekä Guardiolan hyökkäysarsenaaleilla näkemään, kyse onkin viimeistelyn onnistumisesta. Maaliin kohti suuntautuvia laukauksia ja puskuja on joukkueiden välisissä väännöissä esiintynyt mukavasti. 

Valtavien panoksien välierät ja etenkin ensimmäiset osaottelut tuppaavat olemaan helposti varovaisen vähämaalisia, ja niin saattaa olla myös tällä kertaa – varsinkin, jos ensimmäinen puoliaika edetään 0-0 -lukemissa. Manchester Cityllä ei ole mitään tarvetta hakea jäätävää tulosta ensimmäisestä kohtaamisesta, kun seuraavalla viikolla päästään kikkailemaan aina kettumaiselle kotiareenalle. Voittamisen paine on enemmänkin Real Madridin suunnassa, mikä saattaa näkyä myös pelisuunnitelmassa. 

Molemmat ryhmät pääsevät matsiin maukkailla kokoonpanoilla, Cityn avauskokoonpanosta tosin puuttunee takareitensä kanssa rimpuileva alakerran avainmies Nathan Ake. Real Madridin Eder Militao on pelikiellossa. 

Pelivalinta

Kuten todettua, varovainen vähämaalisuus ei yllättäisi, mutta toisaalta, hyökkäyspäässä kirmaa sellaisia ykkösnimiä, että normaalilla viimeistelytaidolla avausmaali nähtäneen jo ensimmäisen 30 minuutin aikana, mikä puolestaan avaisi peliä hieman enemmän. 

Viime kevään välierämatineassa joukkueiden kahdessa kohtaamisessa nähtiin virallisella peliajalla yhteensä 10 maalia, ja maalien perään lähden tälläkin kertaa huutamaan. 

Valinta: 

Real Madrid-Manchester City o2,5 + BTTS

Toisin sanoen molemmat joukkueet tekevät maalin ja ottelussa viimeistellään vähintään kolme maalia. Valinnan kerroin 2,03 kelpasi meikäläisen liuskalle, itse asiassa kaikki lukeman 1,94 ylittävä kelpaa. Panostason säädän lukemaan 2,5/5. 

Suosittelen seuraamaan myös maalia kohti suuntautuvien laukausten määrään liittyviä kertoimia. Joukkueet ovat kaikissa viidessä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa pyssyttäneet/puskeneet vähintään 10 laukausta maalia kohti. 

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. 

Edellinen artikkeliVideo: Hellyttävä kentälletunkeutuja keskeytti Suomen Cupin ottelun
Seuraava artikkeliVideo: SJK Akatemian Markus Arsalo täräytti komean vaparimaalin Ykkösessä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän