Valko-Venäjän linjalla jatketaan tuplausta

Eilinen Valko-Venäjän pääsarjasta kaivettu tuplauskuponki osoittautui voitokkaaksi ja tänään jatketaan samalla linjalla. Nyt on enää kymmenen tuplaajaa mukana ja panokset kovenee.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Dinamo Brest – Smolevichi

Dinamo Brest isännöi sarjaan noussutta Smolevichiä ja lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina. Tämän kertaisessa kohteessa luotetaan kuitenkin Brestin underiin, sillä joukkueen pelityyli on pre-seasonilla ollut todella vähämaalinen. Alle 2.5 maalin linjalle saa todella kelvollisen kertoimen, jota ei tässä valikoimassa kykene ohittamaan.

Dinamo Minsk – Rukh Brest

Illan toisessa Valko-Venäjän Valioliigan ottelussa Dinamo Minsk ottaa mittaa nousukarsintojen kautta nousseesta Rukh Brestistä. Kotijoukkue on tässäkin kamppailussa selvä ennakkosuosikki. Nyt ei kuitenkaan underin isketä, vaan täydennetään kahden kerroin yli 1.5 maalin linjalla. Eiköhän Dinamo hoitele tämän jo pelkästään yksin.

TUPLAAMAAN!

Video: Miklu Forssell ja Aki Riihilahti veivät vessapaperirullahaasteen uudelle tasolle

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here