Valko-Venäjän futista lapulle kahdelta eri sarjatasolta

Valko-Venäjän futiskentiltä napataan tämän perjantain triplausliuskalle pääsarjan lisäksi myös divaria, joka potkaistaan käyntiin tämän kauden osalta yhdellä ottelulla.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Soligorsk – Slutsk

Soligorsk isännöi Slutskia Valko-Venäjän pääsarjan illan jälkimmäisessä matsissa. Kotijoukkue on selkeä ennakkosuosikki kertoimien puolella. Sen verran arvaamatonta on kuitenkin pääsarjan meininki ollut, etten tähän kotivoittoa suosittelisi pelaamaan. Sen sijaan fiksumpi veto voisi olla alle 2.5 maalin haistelu lapulle. Soligorsk on pelannut yhteensä kahdeksan ottelua kilpailullisia pelejä tänä keväänä ja jokaisessa näissä on alitettu 2.5 maalin raja, joka kertoo paljon Yuriy Vernydubin pelitavasta.

Slutsk on aloittanut kauden kohtalaisen hyvin ja kasassa on seitsemän pongoa. Tähän vaikuttanee paljon myös se, että Slutsk on saanut pelata kotikentällään neljästä matsista kolme. Ainoasta vieraspelistään irtosi tosin myös täydet pinnat, kun Isloch Minsk taipui luvuin 2-3. Slutsk onkin ollut maalirikkaampi joukkue, kuin illan isännät. Siitä huolimatta uskotaan underiin ja vähämaalinen tasapeli ei yllättäisi.

Lok. Gomel – Khimik Sverlogorsk

Valko-Venäjän divari avataan tänään tällä Lokomotiv Gomelin ja Khimik Svetlogorskin kohtaamisella, jossa kotijoukkue kantaa selkeää ennakkosuosikin roolia. Vieraat ovat sukeltaneet syvissä vesissä viime kauden loppupuolelta aina tämän kauden pre-seasoniin saakka. Gomelilaiset ovat näitä keskinäisiä hallinneet kotikentällään kohtalaisen suvereenisti hallinneet ja isketäänkin tasoituksen kera kotijoukkuetta.

TRIPLAAMAAN!

Video: Gheorghe Hagi ei tykkää pelaajansa filmaamisesta – raivoaa ja tönii huoltajat muualle

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here