Valko-Venäjän cupia ja taiwanilaista koripalloa kokeiluun

Uusi karanteeniviikko, samat vanhat bokserit. Futissarjat loistavat muutamaa eksoottista poikkeusta lukuunottamatta edelleen poissaolollaan, joten kärsivällinen pitää olla. Koska kohdevalikoima todella on rasvaisen mielenkiintoinen, kannattaa panostustaso pitää erittäin maltillisena, jos jonkinlaista vedonlyöntiä haluaa harrastella. Itse olen panostanut alkuviikon osalta muutamaan pikkukokeiluun.

BATE – Slavia Mozyr

BATE ja Slavia Mozyr kohtaavat keskiviikkona Valko-Venäjän cupin välierien toisessa osaottelussa, johon BATE lähtee takaa-ajajana ensimmäisessä osassa kärsityn 1-0 vierastappion takia. Itse asiassa Slavia on voittanut BATE:n kauden alussa jo kahdesti, sillä myös sarjassa napattiin kotivoitto lukemin 2-1. Kyseisen myräkän jälkeen Slavian kone on yskinyt, kun taas ensimmäisissä matseissa perseillyt BATE alkaa löytää sarjan ennakkosuosikille kuuluvaa pelaamistasoaan.

BATE hävisi kauden kaksi ensimmäistä sarjaotteluaan, mutta sen jälkeen on paineltu neljä seuraavaa koitosta saldolla 3-1-0 (maaliero 6-0). Joukkueiden kuntopuntarit osoittavat siis hieman eri suuntiin, ja onhan tuota materiaalieroa sen verran, että näin kuuluukin olla.

BATE:n viime aikojen peliotteita on ylistetty, ja kyllähän tulokset omaa kieltään vireen löytämisestä kertovat. Katselin BATE:n kolme edellistä sarjamatsia, ja yhdyn ylistyksiin kahden ottelun osalta – Zhodinoa vastaan väännetty tasapeli oli monia raportteja mukailevasti BATE:n hallintaa, mutta eipä joukkueella nyt liian montaa todella hyvää maalipaikkaa ollut. Toki hölmöiltiin rankkari, mutta kun ne nyt vaan pitäisi laittaa sisään eikä jossitella jälkikäteen.

On totta, että Slavia Mozyrille riittää keskiviikkona tasapeli, ja puolustamaanhan ryhmä myös ottelussa lähtee. Vierasmaali olisi BATE:lle myrkkyä, joten liian avoimesti ei kotijoukkuekaan voi matsia aloittaa. BATE on löytämässä tasoaan, joten viime kauden sarjassa lähes puolet vähemmän pisteitä saalistanut Slavia saattaa olla keskiviikkoiltana pahoissa vaikeuksissa.

Koska kokoonpanoista en mitään merkittävää löytänyt, isken omaan laariini BATE:n jatkoonmenoa kertoimella 1,65. BATE voitti viime kaudella Slavian kotonaan 4-0, ja vaikkei ihan samanlaisiin lukemiin tällä kertaa päädyttäisi, on kotijoukkue keskiviikkona vahvoilla.

Taiwan Beer – Yulon Luxgen Dinos

Taiwanilaista koripalloa, miksipä ei? On varmasti sanomattakin selvää, että nyt kannattaa panostustaso pitää alhaisena. Kyseessä on tiistainen Taiwanin korisliigan finaalisarjan viides ottelu. Ennakkosuosikki Taiwan Beer on noussut kahden viimeisimmän voiton turvin odotetusti 0-2 -ottelusarjatilanteesta tasoihin, ja nyt sitten punnitaan, että kenen trikoot kestävät loppuun asti.

En tiedä miksi, mutta katsoinpa nyt kuitenkin kaksi viimeisintä finaalisarjan ottelua, ja ensimmäisenä silmiin paistoi heittopelin tasottomuus. Taiwan Beerin kannalta olennaista on se, saako joukkue kuriin Dinosin hitaan ja kankean, mutta korin alla muita kuusi metriä pidemmän kanadalaislinko Bhullarin. Bhullarin kunto ei häikäise, mutta mies napsii levypalloja korin alta muiden häpsiskäpsiäisten hypellessä vieressä. Bhullar tullaan merkkaamaan tarkasti, ja onkin jännäkakkamaista nähdä, kuka muu sukkaa onnistuu heiluttamaan.

Pelivalinta

Joukkueet ovat kohdanneet tämän vuoden puolella yhteensä jo peräti 10 kertaa, ja vain kerran on ylletty yli 172,5 pisteen lopputulemaan. Ottelun tärkeys ja puolustuspeliin panostaminen saattavat syödä pisteodottamaa entisestään, joten alle 172,5 pisteestä tarjottu kerroin 1,72 kelpaa meikäläisen kokeilevalle lapulle mukaan. Tokihan taiwanilaisessa koripallossa kaikki on mahdollista, mutta näin etenen eteenpäin minä.

Kohti vappua ja loppuviikkoa, muistakaa venytellä.

Mainitut kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

Lisää kertoimia tästä!

Edellinen artikkeliVideo: Sergio Aguero pelaamassa Fifaa – reagoi identtisesti itsensä kanssa missattuun maalipaikkaan
Seuraava artikkeliVideo: Jalkapallohistorian ovelin maali – hyökkääjä ei edes koske palloon!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän