Valkeakosken Haka Espoossa Hongan vieraana

Valkeakosken Haka saapuu Espoon Tapiolaan Hongan vieraaksi, kun tarjolla on jälleen kerran tärkeitä Veikkausliiga-pisteitä. Paperilla tämä homma on Hongan heiniä.

FC Honka lähtee alkuillan kamppailuun ennakkosuosikkina, eikä se ole ihme. Paperilla joukkueet ovat eri tasolla ja sarjanousija Haka on ollutkin vaikeuksissa pitkin kautta. Joukkueen vaikeasta tilanteesta kertoo myös se, että tämän viikon keskiviikkona sarjan heittopussi RoPS haki Tehtaan kentältä täydet pisteet kauden ensimmäistä kertaa 0-2 tuloksella.

Hakan tilannetta ei helpota kokoonpanotilanne. Valmentajakaksikko Teemu TainioSami Hyypiä ovat tehneet muutoksia avaukseen hävityn RoPS-pelin jälkeen ja muun muassa ykköshyökkääjä Eero Markkanen sekä ykköskassari Jakob Tånnander aloittavat ottelun penkin puolelta. Myös meritoitunut Medo saa väistyä avauksesta.

Vaikka Valkeakosken poppoo lähtee matsiin ilman parasta maalintekijään Markkasta, on myös Hongan kauden paras maalipyssy Jean Marie Dongou sivussa. Myös espoolaisten luotsi Vesa Vasara on pientä rotaatiota laittanut avaukseen. Esimerkiksi Nasiru Banahene nousee pienen loukkaantumistauon jälkeen suoraan avausmiehistöön.

Hongan kaksi edellistä matsia HJK:ta ja Interiä vastaan ovat päättyneet maalittomiin tasapeleihin. Tänään vastus on kuitenkin huomattavasti heikompi ja kolme pinnaa pitäisi Espooseen normaalilla esityksellä jäädä. Tavallisesti vähämaalinen kotijoukkue nostettaan lapulle sillä twistillä, että ottelussa pitää nähdä korkeintaan kolme maalia. Hakan mahdollisuuksiin en usko tänään edes vähää alusta.

Pelivihje: FC Honka voittaa ja ottelussa alle 3.5 maalia (2.25 @Coolbet)

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!

Video: Thomas Agyirilta uskomaton yläpesämaali – KTP nousi Ykkösen kärkipaikalle

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here