Valioliigaviheröiltä poimitaan kohteet Triplaukseen

Valioliigaviheriöiltä poimitaan kohteet Triplaukseen, kun Stamford Bridgellä vihelletään peli käyntiin klo 14:30 alkaen.


Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Eilinen sinkkukohde napsui nätisti maaliin ja tänään vaihdetaan taktiikka kahden kohteen muodostelmaan. Yhdeksännen kierroksen toisessa matsissa lienee suhteellisen selvät sävelet. Sarjaa johtava Chelsea isännöi jumbojoukkue Norwichia. Tässä matsissa saadaan nähdä todellinen yllätys, mikäli Teemu Pukin Norwich onnistuu pisteitä nappaamaan. Norwich ei ole vieraissa iskenyt vielä maaliakaan neljässä matsissa ja Chelsean puolustus laittaa kanarianlintujen hyökkäyksen tänäänkin ahtaalle. Sinisten kelkassa istutaan tukevasti.

Toisten sinisten kelkassa ollaan myös klo 17:00 alkavassa ottelussa, kun Everton ja Watford kohtaavat Goodison Parkilla. Everton on otteluun lähtiessä myös suosikin viitta niskassaan, joskin Watford antanee hiukan Norwichia kovemman vastuksen isännille. Toffees on ollut hieman pelillisessä turbulenssisa viime ajat ja maajoukkuetauolta palatessa tuli West Hamilta tukkaan 0-1. Tänään on kasvojenpesun paikka ja pienellä over-höystöllä uskotaan Rafa Benitezin miehistön korjaavan täyden pistepotin kotiyleisön edessä.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here