Valioliigan sarjakärki alkukauden epäonnistujan vieraana

Valioliigan sarjakärki Liverpool matkaa vieraaksi Manchester Unitedin kotiluolaan Old Traffordille. Man United – Liverpool on todellinen brittiklassikko, sillä vastakkain ovat englantilaisen seurajalkapalloilun kaksi menestyneintä. 

Liverpool johtaa Valioliigaa edelleen kahdeksan kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. The Reds on pitänyt maalinsa puhtaana erittäin hienosti, sillä kahdeksaan otteluun omissa on soinut vain kuusi kertaa. Vaikka Liverpool on pelannut alkukauden ilman ykkösveskariaan Alisson Beckeriä, on ex-West Ham maalivahti Adrian onnistunut mallikkaasti. Tähän otteluun päävalmentaja Jürgen Klopp on kuitenkin kaavaillut Alissonia takaisin tolppien väliin.

Toista se on ollut Manchester Unitedin alkukausi. Valioliigan putoamisviivan alle on matkaa kaksi pistettä. Kahdeksaan matsiin on siis kasassa yhdeksän pongoa, joka ei United-kannattajia ymmärrettävästi ole tyydyttänyt. Manageri Ole Gunnar Solskjærin jatko seurassa on ottelu ottelulta vähemmän todennäköistä, sillä ManU alkaa olla kriisin partaalla,

Suurimmat huolet ManU-leirissä tulevat joukkueen poissaolijoista. David de Gea loukkaantui EM-karsintaottelussa Ruotsia vastaan ja tämän lisäksi Paul Pogba ei ole toipunut nilkkavammastaan. Molemmat ovat varmuudella sivussa tästä pelistä. Aaron Wan-Bissakan ja Anthony Martialin pelikunto on sen sijaan vielä epävarmaa. Liverpoolin kokoonpanotilanne on rutkasti parempi. Sivussa ovat pelkästään pitkäaikaispotilas Nathaniel Clyne ja Xherdan Shaqiri, joskin jälkimmäiseksi mainitun pelikunto on vielä hieman arvoitus.

Pelivihjeessä ei lähdetä hakemaan kohdetta lopputuloksesta. Usko on vahvasti siihen, että Liverpool poistuu Old Traffordilta täysien pisteiden kera. Sen sijaan lähdetään hakemaan osumaa siitä, että Liverpool johtaa matsia jo puoliajalla. ManU-puolustuksella tulee kiireinen ilta, sillä tulikuuma kärkitrio Mane – Firmino – Salah on jatkanut tällä kaudella siitä, mihin viime kaudella jäi.

Pelivihje: Liverpool johtaa puoliajalla (2.25 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Klassikkovideo: Jesper Blomqvist vie maalivahdin kahville koskematta palloon

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here