Valioliigan paluu tapahtuu suurseurojen kohtaamisella!

Valioliigan paluu tapahtuu vihdoin ja viimein, kun sarja pyöräytetään käyntiin kahden matsin voimin tänään keskiviikkona. Näistä otetaan tarkasteluun Manchester Cityn ja Arsenalin kohtaaminen.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

Etihadilla pelattava matsi on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen lähtökohdiltaan. Pep Guardiola isännöi vanhaa oppipoikaansa Mikel Artetaa, joka tietää yksityiskohtaisen paljon Guardiolan pelifilosofiasta. Kannattaakin seurata, miten joukkueet tulevat adjustoitumaan ottelun edetessä.

Manchester Cityn tilanne sarjassa on mystinen. Tämän hetken tietojen mukaan Cityzens ei tule ensi kaudella europelejä pelaamaan rangaistuksensa vuoksi, eikä Valioliigan voittoon ole enää kuin minimaaliset mahdollisuudet. Arsenalilla on sen sijaan vielä todella suuret panokset pelissä, mikäli se mielii esimerkiksi viiden parhaan joukkoon.

Kokoonpanoissa ei ole suurta dramatiikkaa kummallakaan. City pääsee ilman loukkaantumisia illan matsiin, kun taas Tykkimiehiltä sivussa ovat Calum Chambers ja Lucas Torreira. Molemmat kaverit ovat kyllä täysin korvattavissa, joten Artetan ryhmä ei tästä suurta takaiskua ota.

Arsenal oli oikeinkin mukavassa vireessä ennen koronataukoa ja yksi Valioliigan vakuuttavimpia porukoita. Voi hyvinkin olla, että se pistää myös manchesterilaiset yllättävän lujille. Tuskin Tykkimiehet kuitenkaan pisteitä kykenee ryöstämään, sen sijaan maaleja uskallan ounastella. Lähdetään kuitenkin peli-ideassa haistelemaan Cityn voittoa ja molempien joukkueiden tekemää maalia, sillä kerroin on tälle kohteelle erittäin kohdillaan.

Pelivihje: Manchester City voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin (2.45 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Erotuomarilta eleettömän tyylikäs kättelysuoritus MM-kisoissa 2014

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here