Valioliigan illan herkkupalassa Chelsea – Liverpool

Valioliigan illan herkkupalassa nähdään jättiläisten kohtaaminen klo 18:30 alkaen: Chelsea – Liverpool. Mestaruustaisto tiivistyy!

Ottelu on eittämättä erittäin merkittävä mestaruustaistelua ajatellen. Molemmat illan joukkueista ovat viime aikoina monien eri asioiden summasta pudonnut hieman terävimmän kärjen kyydistä ja Manchester City yrittää tällä hetkellä karata mestaruuteen. Chelsealla pakkaa sekoittaa erityisesti kokoonpanohuolet koronan ja loukkaantumisten osalta. Näiden lisäksi Liverpoolilla ykköstykit on lähdössä Afrikan mestaruuskisoihin. Tänään saatetaankin nähdä yksi kauden tärkeimmistä peleistä.

Romelu Lukaku on palannut isäntien vahvuuteen, mutta maalien tekemisen sijasta otsikoissa on lähinnä kiukuttelua Thomas Tuchelin pelisysteemistä. Tänään on erinomainen sauma kääntää kelkka noiden puheiden suhteen, mikäli Tuchel ei ole pudottaut Lukakua pelaavasta kokoonpanosta kokonaan. Liverpoolin peli on kuitenkin näyttänyt yhä hyvältä ja lähtökohdat on sangen erilaiset kuin aiemmassa kohtaamisessa tällä kaudella. Tällöin Reece Jamesin punainen kortti sekoitti pakkaa, kun pisteet jaettiin luvuin 1-1. James on myös tänään sivussa ja sinisten alakerrasta puuttuvat myös Ben Chilwell ja Thiago Silva.

Liverpool saa huomattavasti optimaalisemman avauksen tänään jalkeille. Lähinnä Andy Robertsonin puuttuminen joukkuetta saattaa ”heikentää”, mutta Kloppin joukkue kiinnostaa ehdottomasti pelikohteena. Kun otetaan huomioon joukkueiden aiemmat kohtaamiset, lisätään kupongille vielä pieni vaatimus vähämaalisuduesta.

Pelivihje: Liverpool tai tasapeli & ottelussa alle 3.5 maalia (2.07 @Coolbet)

Kerroin on poimittu artikkelin kirjoitushetkellä ja voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän