Valintaa Kakkoseen ja Ranskaan


Otetaanpa lyhyt katsaus muutamaan viikonlopun vääntöön. Tällä kertaa kikkaillaan Ranskassa ja Suomen kotoisessa Kakkosessa. 

Monaco – Marseille

Lauantaina väännetään varsin mielenkiintoinen myräkkä, kun mukavavireisesti kautensa aloittanut Marseille matkustaa Monacon vieraaksi. Peräti kahdeksan maalia ensimmäiseen kolmeen kierrokseen sylkenyt Marseille on saanut hyökkäyspelinsä mukavaan iskuun – toki omissakin on soinut viidesti, joten varsin yleisöystävällisestä futiksesta voidaan näin kauden alussa puhua. 

Monaco on aloittanut liigan ailahtelevasti, mutta alkaa vähitellen varmasti päästä tasolleen. Mestarien liigan karsinta ja sen mukanaan tuoma kierrätys ovat vääjäämättä vaikuttaneet peliesityksiin. Joukkue jäi niukasti Mestarien liigan lohkovaiheen ulkopuolelle, ja koska Eurooppa-liigan ensimmäinen matsi pelataan vasta torstaina, voi Kovacin ryhmä lähteä Marseillea vastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. 

Monacon lauantaisesta ryhmästä puuttuvat hyökkäävässä roolissa dilkkaileva Aleksandr Golovin, hyökkääjä Kevin Volland sekä puolustaja Djibril Sibide. Marseillelta uupuvat viime aikoina pelanneista puolestaan pelikieltoiset puolustaja Alvaro Gonzalez sekä keskikentänikkari Dimitri Payet

Pelivalinta

Etenkin jo kolme maalia viimeistelleen ja muutenkin mainioita otteita esittäneen Payetin poissaolo on pieni takaisku valintani kannalta, mutta koska muutakin ylöspäin menijää Marseillelta löytyy, käännyn BTTS-nähnäimen puolelle. Myös Vollandin sekä Golovinin puuttumiset vaikuttavat, mutta Monacolta löytyy tulivoimaa Wissam Ben Yedderin ja kumppaneiden muodossa. 

Molemmat joukkueet tekevät maalin -valinta kertoimella 1,71 kiinnostaa. 

NJS – MIPK 

Jos häviät Kakkosen pelin kotona 0-11, ei kaikki ole kunnossa, vaikka kääntelisit selittelyrasiaa miten päin tahansa. Sarjajumbona möllöttävien mikkeliläisten yllä leijuu erilaisia huhuja, joita on kuitenkin turha lähteä spekuloimaan ilman sen tarkempaa faktatietoa. Viimeisimpiä kokoonpanouutisia ei ole vielä eteeni ilmestynyt, mutta koska NJS on lähtökohtaisesti ja ilman minkäänlaisia katastrofipelejäkin meikäläisen papereissa laadukkaampi joukkue, käännän kotiedun sekä viretilan perusteella vaakakuppini nurmijärveläisten suuntaan. 

MIPK:n ryhmällä on varmasti edessään kasvojen pesun ja skarppauksen paikka, mutta kertoimet ovat sellaisella mallilla, että tartun tässä kohtaa kiinni valintaan NJS eh -1 kertoimella 1,92. Katsellaan, miten hommeli etenee. 

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here