Liverpoolilta nähtiin tiistai-iltana uskomaton temppu, kun joukkue jyräsi Barcan 4-0 ja etenee Mestarien liigan finaaliin!

Viime viikon keskiviikkona pelattu Mestarien liigan välierien avausosaottelu päättyi Barcelonan tylyyn kotivoittoon 3-0. Yleinen mielipide oli, ettei Liverpoolilla ole paljoa saumaa, kun lisäksi Mo Salah, Roberto Firmino ja Naby Keita puuttuivat toisesta osaottelusta.

Mutta mitä vielä! Liverpool otti uskomattoman kotivoiton numeroin 4-0 (1-0) ja etenee Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 4-3.

Divock Origi teki tärkeän 1-0-osuman heti 7. minuutilla. Avausjaksolla ei lisämaaleja nähty, mutta toisella jaksolla alkoi tapahtua oikein kunnolla! Vaihtomies Georginio Wijnaldum teki toisen jakson alussa kaksi maalia kahden minuutin sisään ja tilanne oli yhtäkkiä 3-0 ja yhteismaalit 3-3.

Välieräparin ratkaisumaali nähtiin sitten 79. minuutilla, kun Origi teki illan toisellaan loppunumeroiksi 4-0. Esityön ja unelmasyötön antoi nerokkaan ripeällä kulmapotkulla loistomatsin jälleen pelannut Trent Alexander-Arnold! Jalkapallo on kyllä ihmeellistä!

Ajax ja Tottenham kohtaavat toisessa välieräparissa Amsterdamissa keskiviikkoiltana. Ajax otti avausosaottelussa 0-1-vierasvoiton.

Liverpoolille uskomaton kotivoitto

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.

— —
KATSO MYÖS: Video: Rangers-maalivahti otti hölmön punaisen kortin Skotlannin Valioliigassa