Charltonin ja Ipswichin välinen ottelu sai täysin hullun lopun, kun joukkueet painoivat yhteensä neljä maalia lisäajalla.

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, nähtiin viikonloppuna melkoinen matsi. Charltonin ja Ipswichin välinen ottelu päättyi lopulta tasanumeroihin 4-4 (0-1).

Ottelu eteni lisäajalle numeroissa 2-2, kun verkko alkoi heilua aivan huolella! Ipswichin Freddie Ladapo teki 91. minuutilla 2–3-osuman ja 94. minuutilla Sam Morsy vei vieraat jo 2–4-johtoon. Ottelu näytti ratkenneen.

Vaan eipä ratkennut. Kotijoukkue Charltonin Terell Thomas kavensi 96. minuutilla, ja sitten George Dobson painoi 4–4-tasoitusmaalin 99. minuutilla!

24 joukkueen Ykkösliigan kärjessä on Plymouth Argyle (16 ottelua, 38 pistettä) ja kakkosena juuri Ipswich (17 ottelua, 37 pistettä). Charlton on yhdeksäntenä (17 ottelua, 23 pistettä).