Alkuvuodesta Unkariin siirtynyt 28-vuotias keskikenttäpelaaja Urho Nissilä heilutti verkkoa kahdesti maan pääsarjassa.

Puskas Academy kaatoi vieraskentällä MTK Budapestin numeroin 1-3 (1-3) Unkarin pääsarjassa, NB 1:ssä, viikonloppuna.

Vierasjoukkue Puskas Academyn Urho Nissilä viimeisteli heti 20 minuutissa kaksi maalia. Ensimmäinen osuma kliinisesti läpiajosta ja toinen osuma taitavalla kudilla rankkarialueen ulkopuolelta.

Nissilä pelasi Puskas Academyn miehistössä täydet 90 minuuttia. Joukkuekaveri Mikael Soisalo sen sijaan istui penkillä koko ottelun.

KATSO MYÖS: Video: Töölön Taiston Mikko Alamäeltä ovela rankkari – vaihtoi vetojalkaa vauhdista Suomen Cupissa

Urho Nissilä viimeistelee

Edellinen artikkeliVideo: Inter Miamin Matias Rojas laukoi häikäisevän vaparimaalin MLS:ssä
Seuraava artikkeliVideo: 19-vuotias Juho Talvitie teki tärkeän maalin – Lommel etenee Belgian divarin nousufinaaliin