Neljä viimeistä paikkaa EM-kisoihin 2021 jaettiin torstai-iltana. Unkarissa nähtiin suurta dramatiikkaa, kun viime vuosien sensaatiojoukkue Islanti pudotettiin viime hetkillä kisoista.

Unkari kaatoi Islannin numeroin 2-1 (0-1) EM-jatkokarsintojen ratkaisuottelussa torstai-iltana. Islanti johti pitkään Gylfi Sigurdssonin avausjakson osumalla, mutta lopussa Unkari teki niin sanotusti unkarit.

Ensin 88. minuutilla Loic Nego tasoitti ja pian perään 92. minuutilla Dominik Szoboszlai laukoi 2-1-voittomaalin. Unkari EM-kisoihin ja Islantia kisoissa ei nähdä!

Torstai-illan kolmessa muussa ottelussa nähtiin myös suuria tunteita. Pohjois-Makedonia eteni historiansa ensimmäistä kertaa arvokisoihin, kun se kaatoi Georgian 1-0. Ratkaisijana toimi 37-vuotia hyökkääjäikoni Goran Pandev. Katso maali TÄSTÄ.

Unkarin ja Pohjois-Makedonian lisäksi Slovakia ja Skotlanti selviytyvät EM-kisoihin 2021. Slovakia kaatoi jatkoajalla Pohjois-Irlannin ja Skotlanti kaatoi rankkarikisassa Serbian.

Unkarin voittomaali 92. minuutilla

— —

Alla on kaikki jatkokarsintojen aiemmat tulokset. Torstaina 12. marraskuussa pelattavien otteluiden voittajat etenevät EM-kisoihin 2021.