Under-kokeilua Huuhkajien vääntöön

Huuhkajaparvi on iskussa, vai onko? Miten Wales onnistuu mittaamaan Suomen tason? Olemme mahaa löystyttävien kysymyksien äärellä.

Suomi – Wales

Kansojen liiga potkaistaan taas rytinällä käyntiin, kenties edellinenkin väännetään joskus loppuun. Materiaaliltaan vahvempi Wales saapuu Huuhkajien vieraaksi tilanteessa, jossa kukaan ei pysty sanomaan mikroskooppisen tarkasti, millainen ryhmien viretaso mielenkiintoisen kesän jälkeen on.

Altavastaajana matsiin lähtevä Suomi joutuu muokkailemaan alakertaansa uudestaan, kun ottelusta ovat sivussa runkomiehet Paulus Arajuuri, Joona Toivio sekä Jukka Raitala. Onkin jännäkakkamaista ihmetellä, miten puolustuspää saa vähille minuuteille Real Madridissa jääneen ja sinällään arvoituksellisessa pelikunnossa olevan Gareth Balen ja muut Walesin ravipalikkaihmeet kuriin. Huuhkajien hyökkäyspään isoin miinus on Robin Lodin puuttuminen. Joel Pohjanpalo ja keväällä maalinteon kanssa tuskaillut Teemu Pukki ovat pelikunnossa, ja heidän varaansa käskyttäjä Markku Kanerva laskeekin paljon.

Walesin keskeisin poissaolo henkilöityy Aaron Ramseyn poisjääntiin. Ramseyn poissaolo syö hyökkäystehoja, ja walesilaisodotukset keskittyvätkin nyt Balen sekä nuoremman kaartin onnistumisiin. Myös David Brooks sekä Leedsissä neppaileva kaksikko Tyler Roberts ja Ashley Williams ovat sivussa, joten eipä Ryan Giggsinkään miehistö ihan parhaimmillaan myräkkään pääse.

Pelivalinta

Ottelua pidetään kovin under-tyylisenä, ja sellaista myös itse siitä odotan. Sekä Suomi että Wales olivat edellisissä karsinnoissa sangen vähämaalisia. Suomen puolustuspään poissaolot aiheuttavat pientä huolestunutta pohdintaa, mutta Riveltä löytynee lääke myös kyseiseen murheeseen. Ramseyn poissaolo syö Walesin hyökkäystehoa, ja kun Balenkin pelikunto on mahdollisista näytönhaluista huolimatta arvoitus, kääntyy fiilistelyni underin puoleen. Walesilta löytyy yläkerrasta nuorta tulivoimaa, mutta varamiehiselläkin Huuhkajapuolustuksella on onnistuessaan hyvät eväät tulituksen estämiseen.

Tartun alle 2 maalin lopputulemaan kertoimella 2,00. Tasan kahdella maalilla panos takaisin. Suorastaan mielenkiintoista.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here