ukrainan liigassa saksipotkumaali 15 metristä

Ukrainan jalkapalloliigassa nähtiin sunnuntaina harvinaisen kaunis saksipotkumaali, kun Vladyslav Kulach näytti osaamistaan.

Vorskla kaatoi Mariupolin numeroin 2-1 (1-1) Premier Leaguen ottelussa. Ruslan Fomin vei vieraat johtoon 21. minuutillam, mutta kotijoukkue Vorskla tulio tasoihin 29. minuutilla – ja millä tavalla!

Vladyslav Kulach laukoi häikäisevän kauniilla saksipotkulla 15 metristä pallon vastustamattomasti maaliin. Pavlo Polegenko teki 88. minuutilla 2-1-voittomaalin.

Premier Leaguen kautta 2018-2019 on pelattu nyt viisi kierrosta ja sarjakärjessä on maan suurseura Shakhtar Donetsk, jolla on kasassa 12 pistettä.