Uefa Super Cup: Real Madrid – Sevilla

UEFA Super Cup Logo

 

Tänään pelataan Uefan Super Cupin finaali, eli ottelu jossa kohtaavat Eurooppaliigan voittaja, sekä Mestareiden liigan voittaja.

Real Madridin harjoitusottelut eivät ole menneet kovin kaksisesti, sillä joukkue on hävinnyt kolmesta ottelusta kaikki. Vastassa ovat toki olleet Manchester United, Inter, sekä AS Roma.

Sevilla on taas pelannut kuusi ottelua, joista se on voittanut neljä, sekä yhden tappion lisäksi on saanut myös yhden tasurin.

Vaikkakin Real Madrid on pelannut suht huonosti, niin he lähtevät tähän otteluun ennakkosuosikkeina. Realin valmentaja Carlo Ancelotti sanoi haastattelussa, että päästää tänään Toni Kroosin ja James Rodriguezin irti. Maalissa aloittaa Iker Casillas.

Betsson antaa Realin -1 kohteelle kertoimeksi 1.97, joten se on hyvä kohde pelata. Realin materiaalin laajuus riittänee jyräämään Sevillan yli varsinkin toisella puoliajalla.

Laita tästä linkistä veto sisään.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!