UEFA Nations League: Slovenia – Norja 24.9.2022

Nations League määrittää lauantaisen pelivalinnan, kun B-liigan neloslohkosta poimitaan Slovenian ja Norjan kohtaaminen.

Suomen aikaan klo 19:00 startataan Ljubljanassa ja ennakko-odotuksissa Norja on suosikin asemassa. Se ei yllätä, sillä Norja johtaa lohkoaan Slovenian ollessa jumbosijalla. Slovenialaiset eivät ole onnistuneet voittamaan matsiakaan tässä tasokkaassa lohkosssa, mutta Norjaa vastaan se sai raavittua edellisessä keskinäisessä 0-0 tasurin ja myös Serbialta irtosi tasuripinnat kesäkuun 2-2 väännössä.

Tuo Oslossa pelattu tasuri onkin norjalaisten ainoa kauneusvirhe tässä turnauksessa. Muut ottelut ovat olleet voitokkaita ja ykköstähti Erling Haaland johtaa viidellä osumallaan maalipörssiä. Ruuti on viime aikoina ollut varsin kuivaa myös Cityn paidassa, joten jatkoa tälle uskaltanee povata.

Norjan nykyinen maajoukkue on laadultaan jo varsin kilpailullinen ja varmasti myös voitolla saavutettavissa oleva A-liiga kiinnostaa. Luotetaan Norjan hyvän vireen jatkuvan ja kaveriksi poimitaan myös vähän enemmän leikkimieliseen kategoriaan uppoava Haaland-veto.

Lapulle: Norja voittaa (1.97) & Haaland tekee maalin molemmilla jaksoilla (5.70)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän