UEFA Nations League: Skotlanti – Ukraina 21.9.2022

Kansainvälinen huippufutis hiljenee hetkeksi seuratasolla, kun maajoukkuetauolla mitellään Nations Leaguen parissa. Päivän ainokaisena nähdään Skotlanti – Ukraina, jossa ottelun voittajalle on tarjolla paikka lohkonsa kärjessä.

Muutama kuukausi sitten kesällä nähtiin edellisottelu näiden joukkueiden kesken, kun haettiin paikkaa MM-kisojen jatkokarsintojen finaaliin. Ukraina vei pidemmän korren 1-3 tuloksella, joskaan kisat eivät ukrainalaisia koskaan kutsuneet.

Molemmilta jengeiltä puuttuu tänään tärkeä palanen kokonaisuutta. Skotlanti lähtee matsiin ilman Andy Robertsonia, kun taas Ukraina joutuu lähtemään matsiin ilman Oleksandr Zinchenkoa.

Verrattuna kesäkuun kohtaamiseen, tällä kertaa ukrainalaiset ovat saaneet kunnolla pelituntumaa alle. Sarjakausi Ukrainassa on sotatilanteesta huolimatta käynnissä ja vieraat saavat tilanteeseen nähden kovaa kerrointa, ottaen huomioon joukkueen laadulliset erot Ukrainan eduksi.

Tasaista matsia sopii kuitenkin odottaa ja ei heitetä pelimerkkejä pistejaon puolesta. Keskitytään molempien joukkueiden tekemään maaliin, jonka kerroin on artikkelin kirjoitushetkellä 2.02 ja uskotaan, että edellisen keskinäisen lukemat voivat olla hyvin lähellä totuutta myös tänä iltana.

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Karel Poborskyn ajattoman tyylikäs chippimaali EM-kisoissa 1996
Seuraava artikkeliVideo: Ronaldo täyttää 46 vuotta – tässä legendan upeimpia maaleja

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän