Udinese valmiina Sampdorian ryöstöretkeen

Sampdoria ja Udinese kohtaavat lauantai-illan viimeisessä Serie A -taistossa klo 21:45 alkaen. Vieraat kiinnostaa pelikohteena.

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!

Sampdorian alkuvuoden otteet eivät ole vakuuttaneet. Viikkokierroksella Interiä vastaan napattiin toki 2–1-voitto, mutta täyttä pistepottia on vaikea pitää peliesitykseen nähden ansaittuna. Viime maanantaina kärsittiin puolestaan 1–2-tappio Spezian vieraana.

Udinese on kerännyt pelaamistaan 16 ottelusta 16 pistettä. Maaliodottamista ja vedonlyöntimarkkinan odotuksista johdettu pisteodottama Udineselle on 24 pistettä, joten epäonnea on mahtunut kauden ensimmäiseen puolikkaaseen melko runsaasti.

Udinesen hyvät peliesitykset eivät ole toistaiseksi realisoituneet sarjapisteiksi. Edellinen voitto on kuukauden takaa Torinon vieraana, jonka jälkeen on pelattu kuusi ottelua voitoitta. Tänään kuitenkin vieraita nostellaan takaisin voittokantaan odotuksissa ja tarkemmin perusteluita voit lukea alla olevasta linkistä.

Tsekkaa koko blogi & pelivihje tästä!

Tsekkaa myös klassikkovideo: Lord Bendtner tekee maalin 6 sekuntia vaihdosta tulemisen jälkeen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here