UCL-ennakko: AS Roma v Bayern Munchen

Champions_league

 

 

Tiistai-illan Mestarien Liiga -trillerissä kohtaavat AS Roma ja Bayern Munchen. Kaksikko iskee kolmannella ottelukierroksella yhteen Roman Stadio Olimpicolla.

 

Kotijoukkue Roma on aloittanut UCL-kampanjansa vakuuttavasti. Avauskierroksella kaatui Roman Eremenkon edustama CSKA Moskova 5-1. Toisella kierroksella roomalaiset kiusasivat viime kauden Valioliigamestaria Manchester Cityä Ettihadilla, napaten tärkeän vieraspisteen 1-1 tuloksella.

 

Saksalaiset ovat olleet tuloksellisesti sitäkin parempia. Bayern on napsinut kahdesta ottelusta maksimipisteet voittaen ensin Cityn kotonaan ja CSKAN:n vieraissa. Molemmat ottelut päättyivät Bayernin 1-0 voittoon.

 

Viikonlopun kierroksella Roma teki Chievosta selvää jälkeä lukemin 3-0 ja Bayern murskasi Werder Bremenin Bundesliigassa 6-0. Molemmilla on siis hyvä kenraaliharjoitus alla ja kumpainenkin lähtee illan otteluun täynnä itseluottamusta. Roman valmentajan Rudi Garcian mukaan kotijoukkue lähtee pelaamaan omaa peliään, sen kummemmin pelkäämättä mahtavia saksalaisia. Garcian sanoin Romalla ei ole ottelussa mitään hävittävää, mutta yhdenkin pisteen varmistaminen olisi kotijoukkueelle elintärkeää taistelussa jatkopaikasta lohkossa.

 

Bayernilla on varmasti täysi pistepotti mielessään Italian reissulta. Punaisten meno on ollut niin vakuuttavaa, ettei muita suosikkeja voittajaksi ottelussa ole. Roma on toki erittäin kova joukkue, mutta kaikki merkit viittaavat saksalaisten voittoon. Ranskalaistähti Franck Riberyn pitäisi kuntoutua illan otteluun pitkän loukkaantumisen jälkeen.

 

Puoliaika.comin massiivisissa toimistotiloissa vahvimman kannatuksen on saanut vierasjoukkueen 2-0 voitto. Ilta tulee kertomaan miten käy.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!