UCL-ennakko: Atletico Madrid v Barcelona

Champions_league

 

Tänään Vicente Calderonilla räjähtää, kun UCL-puolivälierässä kohtaavat Atletico Madrid ja FC Barcelona. Edellisviikon kohtaaminen oli jo neljäs kamppailu seurojen välillä tällä kaudella. Jokainen ottelu on päättynyt tasapeliin. Ensimmäisen osan 1-1 tulos on erinomainen lähtökohta kotijoukkue Atleticolle. Rutiinilla jyräävä Barcelona on ehkä kuitenkin hienoinen suosikki tässä otteluparissa. Varsinkin Lionel Messi keikuttaa vaakakuppia aina Barcelonan eduksi. Useasti maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Messi on parhaana päivänään niin ylivoimainen ase, ettei vastustajilla ole mitään toiveita pysäyttää argentiinalaisen menoa. Atletico on kuitenkin osoittautunut Barcalle epämieluisaksi vastustajaksi ja on pystynyt kiusaamaan katalonialaisia varsinkin tällä kaudella.

Atletille avautuu tänään isojen mahdollisuuksien ilta. Heillä on hyvä sauma jatkaa UCL:ssä välierävaiheeseen pudottaen samalla iso kiistakumppani ulos kilpailusta. Barcan lyöminen tarkoittaisi myös isoa itseluottamuspiikkiä La Ligan mestaruuskahinoihin. Kaikkien palasten loksahtaessa Barcelona voi edelleen olla lähes lyömätön nippu lukuisten supertähtiensä ja pallonhallintaan nojaavan pelitapansa johdosta. Atletico luottaa kurinalaiseen joukkuepeliinsä ja taitaviin hyökkäyspään ratkaisijoihinsa. Maalivahtiosastolla Atleti on selkeästi vahvempi.

Poissaolijana kotijoukkueella on todennäköisesti Turkin lahja jalkapalloilevalla maailmalle, Arda Turan. Vieläkin merkittävämpi menetys on nykyisin espanjalainen brassi, Diego Costa. Costalla on kuitenkin mahdollisuus kuntoutua illan peliin valmentaja Diego Simeonen mukaan.

Vierailija Barcelonalta puuttuvat ratkaisupelaajista puolustajat Gerard Pique, Carles Puyol sekä ykkösmaalivahti Victor Valdes.

Ottelun kulkua on vaikea lähteä ennakoimaan, koska kotiyleisön antama tuki voi edesauttaa Atletin hurmiotilaan ja tällöin Barcelonan kaatuminen jopa selvin luvuin on mahdollista. Barcelonan putoaminen olisi huikea yllätys, koska katalonialaisjätti lasketaan kolmen suurimman mestarisuosikin joukkoon Bayernin ja Real Madridin ohella. Barcan jatkopaikkaan uskovien ei ole kuitenkaan syytä liikoja panikoida, koska seura on näyttänyt kerta toisensa jälkeen pystyvänsä vaikeissa paikoissa venymään huippusuoritukseen. Tänään on futisfanien herkuttelupäivä!

Jatkaatko Atletico Madrid eteenpäin? Tekeekö Messi hattutempun? Laita betsit vetämään illalle, jotta matsiin saa lisää jännitettävää. Mikäli sinulla ei ole Nordibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja nauti 200% ensitalletusbonuksesta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here