U21: Fulhamin Jesse Joronen päässyt haistelemaan edustusjoukkueen tunnelmaa

Erinomaisesti EM-karsinnat aloittaneet Pikkuhuuhkajat kohtaavat tiistana vieraskentällä Moldovan. Neljän ottelun jälkeen Suomi johtaa karsintalohkoa pisteen erolla Englantiin, jolla on tosin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Pikkuhuuhkajien alakerran viimeinen lukko, maalivahti Jesse Joronen, 20, odottaa hyvää esitystä Tiraspolissa.

– Moldovasta on tärkeä saada hyvä tulos, jotta on parempi lähteä Englanti-peliin. Englannista halutaan hyvä tulos, jotta on mukava jatkaa karsintoja ensi vuonna, Joronen kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Suomelta puuttuu Moldova-ottelusta elintärkeä kaksikko – pelikiellossa oleva Moshtagh Yaghoubi (FC Honka) sekä loukkaantumisesta kärsivä Nikolai Alho (HJK). Kapteeni Joronen ei usko tämän kuitenkaan vaikuttavan joukkueen esitykseen.

– Ei missään nimessä. Kaikki mukana olevat pelaajat pystyvät hyvään suoritukseen, se on aivan varma, Joronen jatkaa.

FC Lahdesta lainasopimuksen jälkeen Fulhamiin palannut Joronen on tyytyväinen mies palattuaan Englantiin. Maalivahtilupaus on päässyt mukaan edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen.

– Olen pelannut seuramme alle 21-vuotiaiden joukkueessa ja reissannut ja harjoitellut edustuksen kolmantena maalivahtina. Se on ollut mukavaa. Oma vire on oikein hyvä.

 

 

Edellinen artikkeliElamander filmauksesta: en ole ylpeä siitä
Seuraava artikkeliU19: Suomi hävisi niukasti Norjalle