Suomen U17-tytöt selviytyivät MM-kisoihin!

u17-tytöt selviytyivät mm-kisoihin puoliaika

Suomen alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue on selvitynyt MM-kisoihin! Suomi nousi upeasti 2-1-voittoon Englannista EM-kisojen päätösottelussa maanantai-iltapäivällä.

Englanti meni johtoon heti 12. minuutilla, mutta Suomi tuli toisella jaksolla rinnalle ja ohi. Ensin Annika Huhta tasoitti 46. minuutilla ja sitten Jenni Kantanen teki voittomaalin reilun tunnin pelin jälkeen. Suomi oli siis EM-kisoissa upeasti kolmas.

Voitolla varmistui myös paikka MM-kisoissa, jotka pelataan ensi marraskuussa Uruguayssa.

Aiemmin Suomi voitti puolivälierissä Hollannin numeroin 2-1, mutta hävisi välierissä Espanjalle numeroin 0-1. EM-kisojen finaalissa kohtaavat Espanja ja Saksa. Molemmat maat etenevät myös maailmanmestaruuskisoihin.