Tuttu valinta Rooman paikallisvääntöön

Legendaardinen Stadio Olimpico toimii sekä AS Roman että Lazion kotistadionina. (Kuva: Getty Images)

Viikonloppuna taas mennään. Italiassa starttaillaan varsin maistukaisen pyllymyräkän merkeissä jo perjantaina.

Lazio-Roma

Sijoitin Roman matsiin onnistuneesti ja myös kirjoittelin Roman väännöstä jo viime viikolla. Jutut eivät viikossa ole hirveästi muuttuneet, mutta raapustelenpa taas.

Kuten todettua, Roman pelaaminen on ollut kuluneella kaudella pääsääntöisesti hawaijipallomaista katseltavaa. Joukkue on luonut maaliodottamaa erittäin mukavasti, ja maaliverkkojakin on onnistuttu puolityydyttävästi heiluttelemaan.

Roma ei Atalanta-tappion jälkeen ole häviön karvasta persiljavoita maistellut, ja viimeisessä neljässä ottelussa on vastustajan verkkoa heiluteltu yhdeksän kertaa. Hyökkääminen on räväkän ennakkoluulotonta vastustajasta riippumatta, mikä lämmittää katselijan mieltä.

Mitä Roman kokoonpanotilanteeseen tulee, Nicolo Zaniolo sekä Pedro jatkavat nokkahuiluosastolla, samoin puolustus-/keskikenttäakselilla riplaileva Federico Fazio sekä maalivahti Antonio Mirante.

Kahden matsin voittoputkessa vaelteleva sarjakasi Lazio ei hyökkäyksiään säästele, mikä saattaakin tehdä perjantaisesta myräkästä entistä mielenkiintoisemman. Hyökkäyspää toimii suhteellisen mukavasti, mutta samaan aikaan oma verkko onnistutaan pitämään puhtaana niin kovin harvoin. Edellisellä kierroksella Parmaa vastaan oman pään varjelussa onnistuttiin, mutta Parma on tällä hetkellä mädempi kuin keväinen syysomena.

Lazion kokoonpanotilanne on maalivahti Thomas Strakoshan sekä keskikentällä/hyökkäyksessä operoivien Joaquin Correan, Senad Lulicin ja Mohamed Faresin poissaoloista huolimatta hyvä, joten lähtökohdat ovat hedelmälliset.

Pelivalinta

Rooman paikallistaistosta ei tule tilanteita uupumaan, joten vastuu lankeaakin jälleen kerran viimeistelijöille. Kun kentällä nähdään kaksi hyökkäävää ja vieläpä hyvävireistä ryhmää, on oma pelivalintani selvä: yli 2,5 maalin lopputulema kertoimella 1,61 kelpaa liuskalle.

Muodostan tällä kertaa singleä riskikkäämmän tuplan, jonka toiseksi osapuoleksi valitsen Atalantan ja Genoan välisen väännön o3-nähnäimen kertoimella 1,63.

Näinpä näin, kohti viikonloppua.

Kertoimet ovat kirjoitushetken lukemia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here