TPS kaatoi FC Interin Turun Derbyssä!

tps inter turun derbyssä puoliaika

Veikkausliigassa pelattiin lauantaina neljän ottelun jännittävä kierros. Odotettu Turun Derby päättyi sarjanousija TPS:n voittoon numeroin 1-2 (0-2).

TPS siirtyi 0-1-johtoon 13. minuutilla, kun Aleksi Ristola riisti pallon kulmalipun kohdilla ja syötti Mika Ääritalon hyvään paikkaan. Ääritalon laukoi pallon vasempaan nurkkaan ja riehakkaat juhlinnat siihen päälle.

Sitten puolen tunnin kohdilla nähtiin jo toinen osuma. TPS pääsi vastahyökkäykseen ja lopulta Oskari Jakosen laukaus lirui verkkoon Inter-molari Henrik Moisanderin pienen kömmähdyksen myötä.

FC Inter kavensi 53. minuutilla, kun Mika Ojala laukoi vasurillaan pallon oikeaan nurkkaan, 1-2. TPS kuitenkin kesti ja näin sarjanousijalle hieno 1-2-voitto!

Lauantain muissa otteluissa KuPS kävi kaatamassa vieraskentällä HJK:n, FC Lahti otti kotivoiton Ilveksestä ja SJK voitti kotonaan FC Hongan.