Tuplausmaanantai haltuun cup-hengessä

Tuplausmaanatai otetaan haltuun cup-hengessä, sillä liuskalle löytyivät kohteet Ruotsin Svenska Cupenista ja Englannin FA Cupista. Asetelmat ovat samaa kastia, sillä molemmissa peleissä isot seurat matkaavat pienempien vieraaksi.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Sandvikens IF – Djurgårdens IF

TSEKKAA TÄMÄ:

Tämä kohde pitäisi olla selvä heti kättelyssä. Hallitseva Lennart Johanssons pokalin omistaja Djurgården matkaa kahta sarjaporrasta alempana olevan Sandvikensin vieraaksi.

Lohkomuotoinen cup käynnistyi jo reilu viikko sitten. DIF aloitti ruljanssin voittamalla Dalkurdin luvuin 3-2, sen sijaan Sandvikens nöyrtyi kotonaan numeroin 1-3 Mjällbylle. Tänään on nähtävissä voittoputken jatkoa tukholmalaisille.

Portsmouth – Arsenal

Isomman kertoimen kohde otetaan Portsmouthin ja Arsenalin yhteenotosta Fratton Parkilla. Arsenal on luonnollisesti ennakkosuosikki tähän matsiin, mutta pelivalinta lähtee molempien joukkueiden osumasta.

Portsmouth on tehnyt uutta nousua ylöspäin alemmista sarjoista ja pelaa tällä hetkellä League Onea. Jälleen nousukahinoissa oleva Pompey on vahva kotijoukkue ja pystyy ehdottomasti yllättämään Tykkimiehet vähintään tekemällä yhden golazon.

Vaikka Arsenal tämän homman todennäköisesti harjaa ja osuutensa kohteesta suorittaa, ei se Artetan ryhmä voi takki auki matsiin lähteä. Viime torstain karmea pettymys Eurooppa-liigasta pudotessa ei voi toistua tänään.

TUPLAAMAAN!

Edellinen artikkeliVideo: Freiburgin U19-joukkueen maalivahti laukoi maalin yli 70 metristä
Seuraava artikkeliVideo: Irlannin liigassa nähtiin häikäisevä maali – täydellinen unelmavolley yläpesään

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän