Tuplauslapulla kotkat Englannista ja Portugalista

Tuplauslapulla tänä maanantaina ovat kohteet Englannin Valioliigasta ja Portugalin pääsarjasta. Luottoa on kotkiin, eli tässä tapauksessa Crystal Palaceen ja Benficaan.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Maritimo – Benfica

Mestaruustaisto Portugalin Primeira Ligassa käy erittäin tiukkana 28. kierroksen jälkeen Benfican ja Porton välillä. Benfica on kolme pistettä jäljessä ja tänään vierasvoitto on ehdottomasti haalittava, jotta taisto pysyy vielä elossa. Sarjaa on enää jäljellä kuusi ottelua.

Kotijoukkue Maritimo on selkeä altavastaaja, muttei tule päästämään Benficaa helpolla tänään. Sillä on putoamisviivaan vain neljän pisteen kaula ja tarvitsee pisteitä tililleen yhtä paljon kuin Benficakin.

Benfica on hieman kärsinyt ailahteluista. Koronatauon jälkeen neljästä pelistä on tullut vain yksi voitto. Luotetaan kuitenkin tänään siihen, että edellispelien vaikeuksista sisuuntunut Bruno Lagen miehistö nappaa vierasvoiton ja täyden pistepotin.

Crystal Palace – Burnley

Maanantai-illan Valioliigan matsissa typötyhjälle Selhurst Parkille Crystal Palacen vieraaksi saapuu sarjassa tasapisteissä oleva Burnley.

Molemmat joukkueet ovat palanneet koronatauolta yhden voiton kera, mutta ottaneet myös isommiltaan isosti päihin kertaalleen. Liverpool murskasi Palacen Anfieldillä jopa 4-0, mutta Burnley pisti vielä paremmaksi. Manchester Cityn kotistadikalla nähtiin 5-0 vierastappio.

Tällä matsilla ei ole tänään kovinkaan suurta merkitystä kummallekaan joukkueelle. Molempiin suuntiin sarjataulukossa on melkoinen rako. Voikin olla, että kokoonpanoissa kierrätystä nähdään melko tavalla. Isketään kuitenkin Palacea sen verran tasoituksella, että Burnley ei ainakaan vierasvoittoa tästä hae. Lopputulos 1-1 ei kuulostaisi lainkaan shokeeraavalta, jos pitäisi lähteä tulosta aavistelemaan.

TUPLAUKSEEN!

Video: Kakkosessa tapahtui – KaaPon ja Ilves 2:n ottelussa kolme maalia lisäajalla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here