Tuplaus-kampanja aloitetaan MM-karsinnoista

Tämän viikon Tuplaus-kampanja aloitetaan MM-karsinnoista ja fokus on eritoten I-lohkon ottelussa Puola – Unkari.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksen läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Huuhkajat-skaba: kuittaa 500€ pelirahaa!

Puolan tie lohkovoittoon on teoreettisesti olemassa, kun takamatkaa Englantiin on hieman heikommalla maalierolla kolme pongoa. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että Englanti kohtaa San Marinon ja eiköhän sen matsin lopputulos ole kohtalaisen selviö.

Puolan ei kuitenkaan ole mitään syytä nostaa jalkaa kaasulta Unkaria vastaan. Isänniltä on sivussa Kamil Glik, Grzegorz Krychowiak ja Robert Lewandowski, mutta suosikin asema on silti selkeä. Merkityksetöntä peliä pelaava Unkari pystyy antamaan kokoonpanossa vastuuta hieman oletetun ulkopuoleltakin.

Eiköhän nämä asetelmat myös takaa sen, että maaliverkot tänään heiluu. Puolan on pakko painaa kohti täyttä pistepottia ja Unkarilla ei ole paineita lopputuloksesta. Haistellaan kotivoittoa Varsovan iltaan ja kylkeen ohuen ohut vaatimus runsasmaalisuudelle.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here