Tuplaus jatkuu Turkin pääsarjan ainoalla matsilla

Tuplaus jatkuu Turkin pääsarjan ainoalla matsilla, kun eilen Antalyasporin ja Sivassporin matsiin pelattu underi tuli helposti kotiin. Tänään vastakkain ovat Göztepe ja Rizespor.

Lyö vetoa Virtuaalijalkapallosta ja voita oma osuutesi 1000 € palkintopotista!

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Göztepe – Rizespor

Süper Lig pyörii edelleen toistaiseksi normaaliin tapaan, joten tämä Göztepen ja Rizesporin yhteenotto otetaan mielellään käsittelyyn. Kotijoukkueena oleva Göztepe on suosikki täyteen pistepottiin.

Göztepe on kolmen ottelun tappioputkessa, jonka myötä haaveet sarjan kärkipään saavuttamisesta karkasivat lähes saavuttamattomiin. Joukkueena Göz Göz on kuitenkin näistä kahdesta se laadukkaampi. Joukkueen riveistä löytyy mm. Valioliigassa vuosikausia tahkonnut Cameron Jerome ja Sevillan entinen maalivahti Beto.

Rizespor on ollut todellisissa vaikeuksissa viime aikoina, etenkin vuodenvaihteen jälkeen. Seitsemään edelliseen sarjaotteluun saldona on viisi tappiota ja kaksi tasapeliä. Joukkue on putoamisviivan alapuolella matkalla kohti divaria.

Lyödäänkin siis Göztepeä lapulle viime aikojen tappioista huolimatta. Yli kahden kerroin kotikentällä häntäpään joukkuetta vastaan on lähtökohtaisesti oikein maistuva.

TUPLAAMAAN!

Video: Grzegorz Krychowiakilta upea laukaus Venäjän liigassa – maalivahdilla epäonnea

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here