Tuplaus & day 3: HJK – Viktoria Plzen

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tuplauksessa matka sen kuin jatkuu ja tänään on suomalaisittain kiinnostavaa eurofutista tarjolla. HJK:n vastuksena kotikentällä nähdään Tšekin pääsarjan hallitseva mestari Viktoria Plzen.

Klo 19:00 starttaavassa taistossa Plzen on selkeä ennakkosuosikki ja useita maajoukkuestatuksen pelureita sisällään pitävä joukkue on tasaisen vahva. Vaikka Klubi maamme suurseura onkin, ei laadullisesti kyetä puhumaan saman tasoisesta joukkueesta mitä tänään vastaan saadaan. Kotietu ja ensimmäinen osaottelu voivat kuitenkin antaa pientä toivon kipinää sinivalkoisten kannattajille.

HJK:n sairastupa on tällä hetkellä varsin laajalti miehitetty ja kentän jokaiselta osa-alueelta puuttuu avainpelaajia. Tämä nostaa tšekkiläisten osakkeita entisestään, vaikken maali-iloittelua uskokaan nähtävän. Kokeillaan kuitenkin hakea vieraiden onnistumista maalinteon suhteen ja lapulle haetaan yli 1.5 maalin linjaa vieraille.

Pelivihje: Viktoria Plzen yli 1.5 maalia (2.11)

3. päivän panos: 20,66€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän