Tuplaus & day 2: Sevilla – Manchester City

Mestarien liiga starttaa lohkovaiheineen tälle sesongille ja tuplauksessa haetaan onnistumista ottelusta Sevilla – Manchester City.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

TSEKKAA TÄMÄ:

Viime kaudella pannukakuksi jäänyt Sevillan UCL-kausi hakee uutta alkua, mutta illan vastus on heti todellinen jättiläinen. Manchester Cityn leirissä on hierottu varmasti käsiä yhteen tätä matsia ajatellen, sillä Sevillan alku La Ligassa on ollut karmaiseva tälle kautta. Kasassa vain yksi piste neljään peliin, kun Valladolid tasasi pojot Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Illalla samaisen stadionin kentälle marssiva Man City on kuitenkin toista maata ja vaikka edellispeli Aston Villaa vastaan jäikin tasuriksi, on taivaansiniset ainoa ennakkosuosikki tähän vääntöön. Sevilla vetäytynee omalle puoliskolleen Cityn kontrolloidessa palloa, mutta mitään tarvetta ei ole kaasu pohjassa vetää ja enemmän tästä uskaltaa odottaa rutiiniomaista vähämaalista voittoa.

Lapulle: Manchester City voittaa & ottelussa alle 3.5 maalia (2.23)

2. päivän panos: 10,91€

Edellinen artikkeliVideo: Tommi Kari laukoi maalin puolesta kentästä Kakkosessa
Seuraava artikkeliVideo: Belgian divarissa nähtiin ovela voittomaali – Thierno Barry hämäsi molaria taitavasti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän