Tuplaus & day 2: Portugali – Pohjois-Makedonia

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Nyt pelataan isoista panoksista, nimittäin paikasta tuleviin MM-kisoihin. Pohjois-Makedonia jysäytti karsintojen suurimman yllätyksen pudottamalla hallitsevan Euroopan mestarin Italian ulos karkeloista. Uskomaton 0-1 voitto syntyi Aleksandar Trajkovskin laukauksella boksin ulkopuolelta vasta ottelun lisäajalla.

Portugali kaatoi Turkin jatkokarsintojen ensimmäisessä spektaakkelissa ja tänään kotinurmella on taatusti tiiviisti puolustava vastustaja. Isännät ovat massiivinen suosikki jatkoon menemään, mutta odotan itse tiukempaa vääntöä kuin markkina. Tiukempi vääntö voi olla väärä termi, sillä Portugali on taatusti kuskin paikalla tässä kaarassa, mutta puolustuksen kautta tähän on vieraiden lähdettävä. Se ei tule Cristiano Ronaldon ja kumppaneiden kanssa olemaan helppoa.

Edellinen artikkeliOsallistu Suomi-Slovakia -kisaan ja voita Huuhkajien pelipaita sekä pelipallo!
Seuraava artikkeliVaisu Huuhkajat jäi maaleitta – Slovakialle voitto maaottelussa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän