Tuplaus & day 2: Nottingham Forest – Barnsley

Tuplauksen toisen päivän agenda on varsin eilisen kaltainen – sinkkulinja jatkuu Championshipin puolella.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

City Ground toimii illan päänäyttämönä Nottingham Forestin ja Barnsleyn kamppailussa. Ottelun lähtökohdat ovat varsin selkeät, sillä kotijoukkue lähtee matsiin selkeänä suosikkina. Sarjan jumbona oleva Barnsley on loisteliaan viime kauden jälkeen vajonnut syviin vesiin, eikä manageriruletti tunnu auttavan asiaa. Viimeisen vuoden sisällä Markus Schopp ja Joseph Laumann ovat saaneet lähtöpassit seurasta eikä tämän hetken käskyttäjän, Ruotsin kentiltäkin tutun Poya Asbaghin tilanne hyvältä näytä.

Barnsley on sarjan heikoin joukkue maalinteon suhteen ja kyllähän tästä matsista kotijoukkueen menestystä uskaltaa odottaa. Riittävä kahden kerroin täyttyy, kun isketään kotivoiton kaveriksi yli 1.5 maalin linjan ylitys. Vaikka vieraat tuskin maalijuhlia tänään järjestää, toivotaan että kotijoukkueen tehokkuus on kohdillaan.

LYÖ VETOA!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here