Tuplaus & day 2: Bayern Munchen – Villarreal

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Mestarien liigan puolivälierävaihe on edennyt toisten osaotteluiden pariin ja Munchenissa on tänään tykit ladattuna. Ensimmäinen osaottelu Villarrealin kotona päättyi espanjalaisten 1-0 voittoon, vaikka ottelutapahtumien perusteella lukemat olisivat voineet olla paljonkin rumemmat.

Tänään kuitenkin ollaan Allianz Arenalla ja tiedossa lienee maalien mättämistä. Bayernin lähihistoriassa on rutkasti esimerkkejä siitä, kuinka kotietu hyödynnetään toden teolla ja maaliero venytetään tarpeeksi suureksi jatkopaikkaa varten. Tästä viimeisin uhri on Bayernin vastus neljännesvälierissä. Avausosassa kotonaan RB Salzburg taisteli tasatuloksen 1-1, mutta Saksassa reviteltiin 7-1 lukemat.

Bayern-luotsi Julian Nagelsmann totesi eilettäin lehdistötilaisuudessa Bayernin lähtevän kostoretkelle ja ei epäilystäkään, etteikö tämä myös runsain osumin toteutuisi. Tästä syystä kotivoitto lapulle höystettynä reippaalla over-rajalla ja sormet ristiin Robert Lewandowskin maalivainun puolesta, joka ei espanjalaiseen bussiin toivon mukaan tyssää.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here