Tuplaus & day 1: TPS – Pargas IF

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Veritaksella pelataan klo 18:30 kauden ensimmäinen Tepsin kotiottelu, kun luonnonnurmi on vihdoin pelattavassa kondiksessa. Vieraaksi saapuu Pargas IF, joten voidaan puhua paikalliskamppailusta.

Kolmen pelatun matsin jälkeen joukkueiden voimasuhteiden ero on selkeä. TPS painaa sarjakärjessä ja vastaavasti PIF toistaiseksi jumbona. Kun yhtälöön lisätään fakta, että PIF on päästänyt kolmessa matsissa seitsemän osumaa, on helppo ounastella tänään mustavalkoisten juhlaa. Tepsi on kolmessa ottelussa päästänyt vain yhden omiin.

Kokeillaan lapulle turkulaisten tulivoimaa. Tepsin yli 2.5 maalille löytyvä kerroin on liian herkullinen ohitettavaksi ja kelpaa sopivasti myös sellaisenaan Tuplaukseen.

Pelivalinta: TPS yli 2.5 maalia (2.12)

Aloituspanos: 5€

Edellinen artikkeliVideo: Lukas Hradecky juhli lukashradeckymaisesti, kun Bayer Leverkusen varmisti paikkansa Mestarien liigassa
Seuraava artikkeliVideo: Dennis Bergkampin ajattoman nerokas maali Newcastlen verkkoon 2002

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän