Tuplaus & day 1: Sirius – Hammarby

Vedonlyönnin Tuplaus-kampanja alkaa taas tänään. Viime viikolla Tuplauksessa oli 3 voittajaa, joten he kaikki saivat 1667 € palkinnot onnistumisestaan.

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Allsvenskanin kautta rakennetaan uuden viikon kujeet Tuplauksessa, kun Uppsalassa mitellään Siriusin ja Hammarbyn välillä. Vieraat lähtevät vähemmän yllättäen suursuosikkina matsiin ja enemmän päänvaivaa aiheuttaa se, että montako kertaa verkko heiluu.

Bajen on ainoana Allsvenskan-joukkueena voittanut kaikki neljä matsiaan, joskin ohjelma on ollut toistaiseksi varsin suosiollinen tukholmalaisille. Sirius menee kuitenkin samaan kategoriaan aiempien matsien kanssa ja viides perättäinen voitto on tähtäimessä. Otetaan kaveriksi vielä yli 2.5 maalin ylitys, onhan Hammarby myös toistaiseksi ollut sarjan tehokkain joukkue.

Pelivalinta: Hammarby voittaa ottelun & yli 2.5 maalia (2.25)

Aloituspanos: 5€

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here