Tuplaus & day 1: Silkeborg – Aalborg

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tuplauksen jackpotia lähdetään tänä maanantaina jahtaamaan Tanskan pääsarjan kautta, jossa päivän ainoassa matsissa Silkeborg saa vieraakseen Aalborgin. Kotijoukkue Silkeborg on aloittanut kauden pirteästi tappioitta, kun vastaavasti Aalborg pelaa toistaiseksi vielä voitoitta.

Viime kauden keskinäiset menivät puhtaasti Silkeborgin nimiin ja myös tänään JYSK Parkilla on vain yksi voittajasuosikki. Silkeborgin suoran voiton kerroin 1.78 on jo markkinatoppi itsessään, mutta ratkaisua haetaan tuunaamalla tätä. Poimitaan kylkeen yli 1.5 maalin linjan ylitys, joten 1-0 voitolla matka kampanjassa ei jatku. Kaikki muut kotivoittolukemat otetaan ilomielin vastaan.

Pelivalinta: Silkeborg voittaa & ottelussa yli 1.5 maalia (2.09)
Avauspäivän panos: 5€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän