Tuplaus & day 1: Sampdoria – AS Roma

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Tämä on erinomainen viikko osallistua Tuplaus-kampanjaan. Viime viikolla Tuplauksessa ei löytynyt yhtään voittajaa, joten nyt on tarjolla korotettu 6000€ palkintopotti!

Illan kotijoukkue on ollut muutosten äärellä. Heikosti sujunut alkukausi sai uutta suuntaa, kun Inter-legenda Dejan Stankovic nimitettiin uudeksi päävalmentajaksi Marco Giampaolon tilalle. Stankovic sai joukkueeseen uutta puhtia, vaikka serbikoutsin debyytissä Bolognan vieraana jäätiin 1-1 tasatulokseen. Maaliodottaman suhteen Sampdoria olisi ansainnut jopa voiton, kun vieraiden xG oli 0.82, Bolognan jäädessä lukemaan 0.67.

AS Roma on ilman muuta suosikki tässä klo 19.30 alkavassa taistossa. Jose Mourinhon suojatit ovat kuitenkin kovassa otteluruuhkassa ja hyökkäyksen avainpelaajiin kuuluva Paulo Dybala on loukkaantuneena vielä tovin. Kiistatonta on se, että Dybalan ja kumppaneiden poissaollessa materiaaliero on silti vierailla.

Kokeillaan kuitenkin rohkeasti menestystä isännille. Tuplaukseen riittävä kakkosen kerroin saadaan ottamalla Sampdoriaa kiinni tuplamahdollisuudella, joten tilauksessa on uuden päävalmentajan tuomaa tuloskuntoa. Genovalaiset ovat saabeet riistettyä Giallorossilta kotonaan pisteitä aiemminkin ja tilataan samaa virettä tälle iltaa.

Lapulle: Sampdoria voittaa tai tasapeli (2.14)

Aloituspäivän panos: 5€

Edellinen artikkeliVideo: Mestaruussarjan ottelun alku viivästyi, koska maalit olivat liian isokokoisia
Seuraava artikkeliVideo: 16-vuotias Samuel Pasanen painoi kaksi maalia Veikkausliigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän