Tuplaus & day 1: Nottingham Forest – Aston Villa

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Viime viikolla läpituplaajia oli jopa kymmenen kappaletta, jotka saivat voittopottinsa päälle 500€ bonukset.

Maanantain futistarjonnan herkkupaloihin kuuluu Valioliigaa, jossa Nottingham Forest yrittää kääntää kurssiaan Aston Villan isäntänä. Sarjaan täksi kaudeksi ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella noussut Forest on ollut hankaluuksissa. Rahaa pistettiin siirtoikkunassa palamaan isolla kädellä, mutta tulosta ei ole tahtonut syntyä. Viidestä edellisestä matsista on saldona viisi tappiota rumalla maalierolla 4-18.

TSEKKAA TÄMÄ:

Lienee Forest-kannattajien onni, että illan vastus on ollut kesy omassa hyökkäyspelaamisessaan. Hätäisimmät ehtivät huudella jo potkuja Steven Gerrardille, mutta petrausta on ollut nähtävissä. Elokuun viimeisen päivän Arsenal-tappion jälkeen birminghamilaiset ovat tasanneet pisteet Manchester Cityn ja Leedsin kanssa, sekä voittanut Southamptonin.

Vierasjoukkue siis kiinnostaa ja sinetti lyödään vetokohteelle, kun Villan suoralle voitolle saadaan markkinoiden paras kerroin. Mikäli Steve Cooper ei ole saanut pragmaattisuutta joukkueensa tekemiseen, on hyvin vaikea nähdä että Forest saisi pistettäkään tässä klo 22:00 alkavassa City Groundin kohtaamisessa.

Lapulle: Aston Villa voittaa ottelun (2.10)

Aloituspäivän panos: 5€

Edellinen artikkeliVideo: Gary Neville tunkeutui Viaplayn lähetykseen – Pasi Rautiainen taputteli päähän
Seuraava artikkeliVideo: Lassi Lappalainen maalinteossa Montrealin voitossa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän