Tuplaus & day 1: Newcastle – Arsenal

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Maanantain ainoa kamppailu Valioliigassa mitellään koillisessa, jossa Arsenal vierailee Newcastlen luona. Joukkueet lähtevät taistoon varsin erilaisista tilanteista. Arsenal kamppailee tiukasti paikasta ensi kauden Mestarien liigaan ja tarvitsee joka ainoan jäljellä olevan pisteen taistelussa Tottenhamia vastaan.

Newcastle oli pitkään jopa putoamisuhan alla, mutta Eddie Howe ja muutama muu täsmäkiinnitys käänsi Magpiesin kurssin. Motivaatioetu kallistuu niin väkevästi Tykkimiehille, että napataan Tuplauksen lapulle vierasvoitto parilla maalilla höystettynä. Arsenalilla on poissaolijoita alakerrassa, joka avaa saumoja taatusti myös kotijoukkueen hyökkäyspelaajille.

Pelivalinta: Arsenal voittaa ja ottelussa yli 1.5 maalia (2.14)

Aloituspanos: 5€

Edellinen artikkeliVideo: Giorgos Giakoumakis laukoi eleettömän saksipotkumaalin Skotlannin Valioliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Huddersfield etenee Valioliigan nousufinaaliin – Jordan Rhodes liukui ratkaisumaalin lopussa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän