Tuplaus & day 1: Maajoukkuetauon myötä yllätyksiä lapulle

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Kansainvälinen huippufutis hiljenee seuratasolla hetkeksi, kun pelaajat liittyvät maajoukkueiden matkaan. Näin ollen Tuplauksen lappu on tänä maanantaina hieman normaalista poikkeava, kun kohteet on Espanjan divarista sekä Englannin neljänneksi korkeimmalta sarjatasolta.

TSEKKAA TÄMÄ:

Kellarissa on kuitenkin painettu pitkää päivää ja datan perusteella pari makoisaa pelikohdetta saatiin lapulle. Vuoden 12. Tuplausrupeama käynnistyy näillä eväin:

TUPLAUKSEEN!
Edellinen artikkeliVideo: Barcelona murskasi vieraissa Real Madridin El Clasicossa
Seuraava artikkeliVideo: Xherdan Shaqiri teki avausmaalinsa Major League Soccerissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän