Tuplaus & day 1: Liverpool – Crystal Palace

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tämä on erinomainen viikko osallistua Tuplaukseen. Viime viikolla Tuplauksessa ei löytynyt yhtään voittajaa, joten nyt on tarjolla korotettu 6000€ palkintopotti!

Liverpool avaa kotitaipaleensa Valioliigassa, kun Anfieldille saadaan vieraaksi Patrick Vieiran Crystal Palace. Sanomattakin selvää, että avausottelussa Arsenalilta tukkaan ottanut kotkalauma on valtavan haasteen edessä myös tänään.

Punaisten täysi pistepotti ei siis yllättäisi ketään, vaikka Jürgen Kloppin ryhmä avasikin kautensa pettymyksellä Fulhamia vastaan. Craven Cottagella nähtiin 2-2 tasatulos.

Kyseisessä ottelussa Poolin tuore hyökkäyspään hankinta Darwin Nunez avasi penkin puolella, mutta uruguaylainen pääsi irti toisen jakson alussa. Ei aikaakaan kun verkko heilui ja tänään odotuksissa paikka avauksessa. Myös maaliputken jatkumoa odotellaan ja eiköhän kotijengi tänään vähintään pari-kolme maalia käy heittämässä, josta uskaltaa Nunezin lisäksi odottaa onnistumisia myös Mo Salahille.

Pelivalinta: Darwin Nunez tekee ottelussa maalin (2.10)
Avauspäivän panos: 5€

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here