Tuplaus & day 1: AS Roma kohtaa Spezian

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!

TSEKKAA TÄMÄ:

Serie A:n mestaruustaisto sen kun kiihtyy ja alkaa näyttää siltä, että AS Roma on siitä kelkasta pudonnut. Europaikoille on kuitenkin tunkua ja sinne myös Jose Mourinhon ryhmä taatusti tähtää tällä kaudella.

Tänään Olimpicolle saapuu vastaan Spezia ja kotijoukkue on suosikki homman hoitamaan. Kulunut kalenterivuosi on kuitenkin osoittanut, että Spezia pystyy isompiaan kiusaamaan, joten suoraa kotivoittoa ei tähän pelata, vaan isännät otetaan tuplamerkillä kiinni. Lisäksi, Roman vuotava puolustus avannee tontteja myös Spezialle. Täten molempien maali yhdistetään kohteeseen.

Jotta tarvittava kerroin saadaan täyteen, otetaan Cadizin ja Granadan kohtaamiseen varovainen betsi, joka osuu yhdenkin maalin tullessa. Mitään tulivoimajoukkueita ei kumpikaan ole, mutta maalitonta tasuria sentään tuskin päästään todistamaan.

TUPLAUKSEEN!

Edellinen artikkeliTässä ovat Mestarien liigan neljännesvälieräparit – PSG ja ManU vastakkain
Seuraava artikkeliManU-miehistössä koronatartuntoja – tiistain ottelu siirretään

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän