Tuplauksessa katseet käännetään EFL Trophyyn

Tuplauksessa katseet käännetään EFL Trophyyn, kun eilen napattiin osuma KuPSin ja Ilveksen matsista. Tarjonta on tänään kapeaa.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Sinkkukohteella jatketaan, kun tässä alempien sarjojen cup-kilpailussa edetään alun lohkovaihetta. Silmään pistää matsi, jossa Sunderland isännöi toista pohjoisen seuraa Carlisleta.

Kymmenen vuoden takainen cup-voittaja Carlisle on aloittanut kautensa League Twossa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Tappiot ovat tulleet vieraskentiltä, eikä tänäänkään ole helppo rupeama tiedossa. Sunderland on selkeä ennakkosuosikki.

Ei kuitenkaan lähdetä ounastelemaan tästä liian helppoa urakkaa isännille. Vähämaalisuus on tuttu teema ollut Sunderlandin peleissa, vaikka lohkovaiheen avauspelissä Aston Villan reservit taipuivat numeroin 8-1. Tänään ei kuitenkaan junnuja vastaan pelata.

Isketään lapulle alle 2.5 maalia. Black Catsin tuskin tarvii ihan avainmiehiään kentälle nimetä tässä otteluruuhkassa ja kaasu pohjassa ei ole tarvetta pelata. Carlislella on enemmän voitettavaa lohkovaiheen avauspelin tappion vuoksi ja sellainen kutina on, että tästä tulee tiukka ja nihkeä taistelu.

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!

Video: Angel Gomes laukoi maalin lähes puolesta kentästä Portugalin liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here