Tuplauksessa jahtaamaan 8000€ jackpottia!

Tämän maanantain tuplaus on hieman normaalista poikkeava, sillä tarjolla on jopa 8000€ jackpot kampanjan läpäisijöille. Allekirjoittaneen liuskalta löytyy Armenian pääsarjasta sinkkukohde.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

FC Ararat Yerevan – FC Uratru

Armenian Premier League palaa tauon jälkeen jälleen tositoimiin, kun FC Ararat Yerevan isännöi FC Uratruta seurojen toisessa yhteenotossa tällä kaudella. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Uratrun kotikentällä päättyi 1-0 kotivoittoon.

Sarjan 18. ottelukierros pistetään tämän matsin myötä pakettiin. Päivän joukkueet löytyvät sarjan keskikastista. Päivän kotijoukkue Ararat on kuudentena 28 pisteen kera ja Uratru löytyy kahdeksannelta sijalta 23 pisteen kanssa.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset lähikausina ovat menneet Uratrulle selkeästi, sillä Ararat on taipunut jopa kahdeksassa edellisessä keskinäisessä. Kolme edellistä kohtaamista illan näyttämöllä Hrazdan Stadionilla ovat menneet myös Uratrulle.

Lähdetään rohkeasti hakemaan siis tänäänkin Uratrulle vierasvoittoa tai vähintään tasuria, jolloin pelattu kohde osuisi. Joukkueet eivät ole pelanneet kilpailullisia otteluita pitkään aikaan ja ennakkosuosikki Ararat tuskin tästä ainakaan hirveästi hyötyy. Vieraita suosivat kertoimet vaikuttavat olevan liian koholla ohitettaviksi.

TUPLAAMAAN!

Video: Mönchengladbach-pakki Nico Elvedi pelasti varman maalin Bundesliigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here